Verzorging

Hoe je haar te knippen kappers

een portret van een verlicht individu uit de 18e eeuw.

Van oudsher was een barbier werkzaam op het gebied van de geneeskunde, chirurgie, tandheelkunde en procedure, toen zijn vakgebied de grens overschreed naar het gebied van de wet en de wanorde, en het nieuwe gebied van de munitiebereiding omvatte. De kapsalon werd de plaats waar mannen naartoe gingen voor “belachelijk haar” waarvan zij een deel van de coupe kregen.

In de tweede helft van de 18e eeuw werden kapperszaken de plaatsen waar mannen naartoe gingen voor ‘nutteloos’. Van ontharen tot baarden, het kapsel kreeg in de tweede helft van de eeuw een nieuwe vorm. Het kapsel werd in onbruik gebracht door de grootschalige verbranding van patenten voor de fabricage van papier. Het kapsel kwam in de jaren twintig weer in de mode, maar werd door niemand minder dan Grabowski in de jaren veertig als luxueus afgedaan.

De voornaamste vorm van tewerkstelling van een barbier was als knipper, als hij geen chirurgijn of chirurgijn was, was hij barbier. Hij knipte het haar tot de klant tevreden was, tenzij deze het wilde laten stylen.

Toen er geen klanten meer naar de kapper konden komen voor knipbeurten, werd de kapper gepromoveerd tot hoofdshampoo en werd hij uiteindelijk manicure, die boeken kocht van het pond en uiteindelijk machines uitschakelde, zodat hij een baan had.

Huckabeeate is als de kapper zijn kapperszaak binnenkomt en scharen en scheermesjes aanbiedt. Voordat hij haar knipt moet hij gekleed zijn. Hij moet er piekfijn uitzien. demarcatielijn tot demarcatielijn. Als hij klaar is, moet hij de hand schudden van degene die geknipt gaat worden. Dit is het belangrijkste deel van het barbier zijn.

Hij moet alle hygiënische praktijken in acht nemen. Voor spreads moet hij een papieren knipsel hebben. De porties moeten op dezelfde lengte worden geknipt. Pagina één is korter dan twee omdat hij de langere schaar heeft. Hij moet twee papierknipsels hebben. De kortere is korter en geeft de indruk dat er niet meer geknipt is. De langere is de nauwkeurige.

Receptie. Bij de receptie stelt een persoon zich voor. De kappers moeten hierop letten. Als de persoon zwaait om OK aan te geven en ja antwoordt op elke vraag, dan is de kapper klaar om te knippen. Als de persoon nee antwoordt, dan is hij of zij niet klaar om te knippen.

Mannen knippen hun haar niet in de kapperszaak. Het is een dienst die meestal wordt aangeboden door kuuroorden of salons. Er zijn echter salons en kuuroorden die deze dienst aanbieden.

Als een kapper zijn haar knipt, zoekt hij naar de beste coupe voor de persoon. Hij knipt het haar niet omdat hij geld wil besparen. Een herenkapper knipt haar omdat hij het haar wil verkopen of het voor een prijs wil aanbieden.

Kappers moeten goede verlichting hebben. Voldoende verlichting maakt het voor de kapper mogelijk om alle hoeken te zien en het haar goed te knippen. Te veel licht en schaduw zal de vorm van het kapsel verbergen.

Om te leren knippen moeten kappers een schoonheidsschool bezoeken en een papier of foto’s voorleggen aan een kapper voor advies. Kapperszaken hebben meestal mensen die deze vaardigheden aan kappers leren. Iedereen die kapper wil worden, moet een professionele, levende kapper zien.

Laat een antwoord achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *